Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste tarot kaarten | Beste tarot kaart van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Het is een behoorlijke opgave om de juiste tarot kaarten uit te zoeken uit alle verschillende die je kunt krijgen. Daarom hebben we een top 10 lijst samengesteld met de beste tarot kaarten die je op de Nederlandse markt kunt krijgen. Laat je meenemen in de wereld van mysterieuze voorspellingen, magische mystiek en persoonlijke ontwikkeling met deze top 10 tarot kaarten. Laat onze lijst je helpen om de beste tarot kaarten te vinden om je inzichten te vergroten.

Top 10 tarot kaarten

Een groeiend aantal mensen richt zich op een gebalanceerde levensstijl en verdiept zich in tarot kaarten , een positieve ontwikkeling. Wij moedigen elke stap naar meer balans van harte aan. In onze lijst delen we de top 10 beste tarot kaarten , waarmee we hopen jouw zoektocht naar de perfecte tarot kaart te vereenvoudigen.

In ons artikel delen we met jou onze top 10 beste tarot kaarten . Met de vele tarot kaarten die er op de markt te vinden zijn, hopen we met onze best geteste tarot kaarten jouw zoektocht te vergemakkelijken. Zo vind jij eerder de geschikte tarot kaart voor jezelf.  

1. The Illuminated Tarot 53 Cards for Divination Gameplay

Met deze deluxe kaartset komt de mysterieuze wereld van tarot tot leven. Het biedt een modernere kijk op het oude kaartspel en divinatiespel. Het set bevat 53 kaarten. Elk kaart is voorzien van een unieke illustratie die zijn eigen betekenis heeft, waardoor leren hoe je met tarot kunt werken een stuk makkelijker wordt. De kaarten zijn gemaakt van duurzaam karton en hebben heldere kleuren en patroon. De verpakking is voorzien van een magnetische sluiting, waardoor je ze overal mee naar toe kunt nemen. Elke kaart heeft ook een volledige uitleg van de betekenissen, zodat je alle bijzondere symbolen goed kunt interpreteren. Daarnaast is er ook een gids bijgeleverd met informatie over tarot, waarin staat hoe je de kaarten kunt gebruiken om inzichten te krijgen in jouw leven en situaties.

2. Tarot Kaarten

Deze tarotkaarten zijn een perfecte manier om in contact te komen met uw intuïtie en om antwoorden te vinden op vragen die je hebt. Als je deze tarotkaarten gebruikt, zal je geest meer open staan voor de boodschap die de kaarten je geven. Ze helpen je antwoorden te vinden en je inzicht te vergroten. De tarotkaarten kunnen je helpen om meer bewust te worden van je omgeving, je gevoelens en je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt er ook meer inzicht in krijgen hoe je met bepaalde situaties om moet gaan. De tarotkaarten zijn een perfecte manier om je intuïtie te ontdekken en te gebruiken.

3. De Tarot set

De 78 tarotkaarten worden geleverd in een mooie, stevige doos met een magnetische sluiting. De kaarten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven. De kaarten zijn geïllustreerd met symbolen, die je helpen om antwoorden te vinden op vragen, angsten te overwinnen en je te helpen om je levensdoelen te bereiken. De kaarten helpen je om inzicht te krijgen in de dieper liggende betekenissen, die je kunnen helpen om je dagelijks leven te verbeteren. De 78 kaarten van de tarotset zijn verdeeld in twee hoofdgroepen: de grote arcana en de kleine arcana. De grote arcana bestaat uit 22 allegorische kaarten die de kern van de tarot vertegenwoordigen, terwijl de resterende 56 kaarten de kleine arcana vormen. Deze worden verdeeld in 4 categorieën: staven, zwaarden, bekers en pentakels. Met deze set kun je een diepe verbinding maken met je innerlijke kracht en kun je je pad naar persoonlijke groei vervolgen.

4. Moonology Oracle Cards

De energie van de Maan heeft een verbluffend effect op ons dagelijks leven. Gebruik deze prachtig geïllustreerde orakelkaarten om toegang te krijgen tot haar oude wijsheid voor genezing, begeleiding en bescherming, en leer hoe je met haar magische energie om moet gaan tijdens elke lunatie. Het bijgeleverde gidsboek legt uit hoe je de kaarten moet interpreteren en ermee moet werken om je leven te creëren, plannen en voorspellen. Wanneer je een belangrijke beslissing moet nemen, pak gewoon een kaart en laat de Maan je leiden! De kaarten van Moonology Oracle zijn een mooie manier om een dieper inzicht in de kracht van de Maan te krijgen. Met de kaarten kun je meer leren over jouw kracht en hoe je deze kunt gebruiken om jouw leven in positieve zin te veranderen. Door de kaarten te gebruiken kun je leren om je te verbinden met de magische energie van de Maan en om haar kracht te gebruiken voor het verwezenlijken van je dromen. Je kunt de kaarten ook gebruiken om je richting te geven, voor het maken van belangrijke beslissingen en voor het ontvangen van spirituele wijsheid. Daarnaast kun je ook een betere kijk krijgen op de verschillende cycli die zich voordoen in je leven. Gebruik de kaarten om verbinding te maken met de Maan en om meer te weten te komen over deze magische energie.

5. Tarotkaarten van A.E. Waite

Deze tarotkaarten van A.E. Waite vormen de perfecte manier om advies te krijgen over verschillende aspecten van je leven. De kaarten zijn gemaakt van hoogwaardig karton en afgewerkt met een subtiele aquamarijn tint. De symbolen en illustraties zijn zo gedetailleerd dat je meteen in de sfeer van je lezing zal zijn. De kaarten zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren tarotleggers. De tarotkaarten worden geleverd met een luxe satijnen bewaarbuideltje, bedrukt met een aquamarijn kleur. Het buideltje beschermt de kaarten tegen krassen en beschadigingen en het ontwerp is zo stijlvol dat je het ook als accessoire kunt dragen. De buideltjes zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een stevig trekkoordje. Ook heeft het buideltje een klein aantal vakjes, waarin je extra tarotkaarten kunt bewaren.

Nummers 6 t/m 10 beste tarot kaarten

Dit waren onze 5 favoriete tarot kaarten . Deze zijn op basis van onze vergelijking bovenaan in onze top 10 beste tarot kaarten geëindigd. Dit zal de keuze voor jou dan iets makkelijker kunnen maken.

Mocht je na deze top 5 beste tarot kaarten nog niet overtuigd zijn, hebben we hieronder de nummers 6 t/m 10 om onze lijst compleet compleet. Ook deze tarot kaarten zijn van uitstekende kwaliteit, maar scoren in z’n geheel ietsje minder dan de eerste 5 tarot kaarten . Met een aankoop van één van deze 10 tarot kaarten maak je dus altijd een goede keuze. 
Lees verder voor de nummers 6 t/m 10 beste tarot kaarten .

6. Tarot boek

Met het studieboek tarot boek van wijsheid en inspiratie leer je werken met tarotkaarten. Het boek biedt een diepgaande kijk in de werking van tarotkaarten en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebied. Het boek bevat een duidelijke stap-voor-stap handleiding om je te helpen kennis te maken met de arcana kaarten. Je krijgt een inzicht in de verschillende kaarten, de symbolen en de betekenis ervan. Met behulp van dit boek leer je hoe je je eigen tarotleggingen kunt maken, waardoor je een dieper inzicht krijgt in je leven. Het boek bevat ook informatie over de betekenissen en interpretaties van verschillende kaartcombinaties. Daarnaast biedt het boek ook informatie over hoe je je eigen tarotleggingen kunt maken, waardoor je een diepere betekenis aan je lezingen kunt geven. Het boek is een must-have voor elke tarotliefhebber. Je krijgt een kans om je kennis over tarot te verdiepen en je intuïtie te versterken. Het is een krachtig instrument om je leven te verrijken, dus grijp je kans en investeer in je kennis met dit boek!

7. Tarotkaarten van A.E. Waite

Deze prachtige tarot kaarten van A.E. Waite zijn de perfecte aanvulling op de tarotdeck. Deze set kaarten zijn gemaakt van hoogwaardig karton en zijn bedrukt met hoogwaardige kleuren. Deze tarotkaarten zijn gevormd in een oud, klassiek ontwerp met prachtige, kleurrijke illustraties. Deze tarotkaarten zijn gevoerd met een stijlvol satijnen zakje. Het zakje is handgemaakt en voelt zacht aan. Het is perfect voor het opbergen van je tarotkaarten en voorkomt dat ze beschadigd raken. De achterkant van het zakje is voorzien van een stevige rits, waardoor je tarotkaarten altijd veilig opgeborgen zijn. Je kunt de tarotkaarten gemakkelijk meenemen naar waar je ook wilt.

8. Crowley Thoth tarot kaarten

De Crowley Thoth Tarot Nederlandse editie is een speciaal uitgegeven kaartset, geïnspireerd op de klassieke versie. Deze set bevat 78 kaarten, elk met een afbeelding en een bijbehorende tekst voor meer inzicht in de tarot lezingen. De 78 tarotkaarten bieden een diepere inzicht in het leven. De tarotkaarten worden gebruikt om antwoorden te vinden op vragen over de toekomst, relaties, carrière, geld, gezondheid en spirituele groei. De Crowley Thoth tarot Nederlandse editie is een uniek en krachtig gereedschap voor iedereen die meer wil weten over de tarot. De afbeeldingen zijn prachtig, en de teksten bieden meer diepgang. De tarotkaarten kunnen gebruikt worden voor persoonlijke reflectie, een diepgaande lezing of als een manier om jezelf te verbinden met het spirituele. Het deck bevat ook een duidelijke Gids met Uitleg, waardoor de kaarten gemakkelijk te begrijpen zijn. De Crowley Thoth tarot Nederlandse editie is een verrijkende en spiritueel transformerende ervaring voor iedereen die ermee werkt.

9. Tarot Handleiding

Het boek is een A5 formaat en bevat een heldere handleiding over hoe je Tarot kaarten leert leggen. Met stap voor stap uitleg, voorbeelden, tips en trics. Krijg je een duidelijk beeld over waar je aan begint en hoe je je technieken kunt verfijnen. Naast de duidelijke instructies over hoe je de Tarot kaarten leert leggen, krijg je ook toegang tot een bonus gedeelte met video's. Een tiental video's met tips en advies van TarotJo zelf. Deze video's zullen je helpen om je kennis over Tarot te verdiepen. Naast het boek, krijg je ook een duidelijk werkboek waar je jouw kennis kunt toetsen en verfijnen. Zo krijg je een compleet overzicht van alle aspecten van Tarot. Wil je de Tarot leren leggen? Met de Tarot Handleiding A5 van TarotJo krijg je alle hulp die je nodig hebt. Van het begrijpen van de kaarten tot het leggen van spreads. In kleine heldere stapjes ga je je kennis van Tarot verdiepen. Bovendien krijg je met dit boek toegang tot een tiental video's met tips en advies van TarotJo zelf. In deze video's krijg je handvatten om je kennis verder te verdiepen. Met een duidelijk werkboek waar je je kennis kunt toetsen, krijg je een compleet overzicht van alle aspecten van Tarot. Dit boek is geschreven door Jolanda Sieta de Jong (TarotJo) en is een must voor de startende en semi-startende Tarotisten.

10. Tarot De Kleine Arcana

Tarot De Kleine Arcana. Het biedt een krachtige, makkelijk toegankelijke en meeslepende ervaring voor iedereen die meer wil weten over het Tarot en de kleine arcana. Deze unieke invalshoek komt voort uit een eenvoudige, maar zeer effectieve methode waardoor je de kaarten kunt bestuderen zonder dat je ze hoeft te onthouden. Het boek biedt een uitgebreide reeks verklaringen, met inbegrip van een verkenning van de verschillende thema's van elke kaart, evenals een diepgaande discussie over de symboliek en de spirituele betekenis van elke kaart. Er wordt ook aandacht besteed aan het leren lezen van de kaarten, zoals het gebruik van de kleuren, de vormen, de figuren en de andere elementen die in elke kaart worden gevonden. Er worden verschillende technieken aangeboden voor het interpreteren van de kaarten, waaronder de methode van de 'Teerlingen', de 'Pyramide' methode en de 'Kruispunt' methode. Dit boek is een must-have voor tarotisten die meer willen weten over de kleine arcana. Alle informatie wordt weergegeven in een toegankelijke en begrijpelijke taal, waardoor het boek ook geschikt is voor beginners. Je krijgt ook de kans om de symboliek van elke kaart te begrijpen voor een meer betrokken en geïnformeerde leeservaring. Met behulp van de informatie in het boek kun je meer.

Inhoudsopgave

Marlou
Marlou

Hi, Marlou hier. Met lifestylewijzer.nl is het ons doel om jou te ondersteunen en adviseren om een gelukkiger en gezonder leven te leven.

Dit doen we door het schrijven van blogs maar ook door tarot kaarten te vergelijken. Zo hopen we de keuze voor jou te vergemakkelijken zodat ook jij een leven in meer balans kunt hebben.

Veelgestelde vragen over de aankoop van tarot kaarten

Uit onze vergelijking is The Illuminated Tarot 53 Cards for Divination Gameplay als beste gekroond. 

Dit zijn de opvolgers, de nummer 2 en 3 beste tarot kaarten :
2. Tarot Kaarten
3. De Tarot set

De reviews die wij schrijven zijn volledig onafhankelijk. We krijgen geen tarot kaarten opgestuurd om daar een positieve beoordeling aan te geven. Wij testen alle tarot kaarten zelf.

Wij verkopen zelf geen tarot kaarten . Klik op de “De beste deal vind je hier” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht. Hier kan je vervolgens jouw gekozen tarot kaart aanschaffen.

Waar testen we de tarot kaarten op?

Wij vinden het belangrijk dat je een goede tarot kaart aankoopt. Daarom schrijven wij een zo compleet mogelijke review. In ons onderzoek bekijken we verschillende facetten van de tarot kaarten . We kijken naar de juiste prijs/kwaliteitsverhouding, het gebruiksgemak en we bekijken reviews en beoordelingen van andere gebruikers. Zo krijgen we een compleet beeld van de verschillende tarot kaarten die op de markt zijn. Let op dat je jouw aankoop doet bij een betrouwbare webwinkel. Als je jouw tarot kaart koopt bij de aanbieder die wij adviseren, dan weet je dat je goed zit. Lees anders goed de reviews door van de webwinkel waar je wilt gaan kopen. 

Kijk ook goed naar de prijs van de verschillende tarot kaarten . In onze top 10 beste tarot kaarten houden we met elk budget rekening, zo kan iedereen een nieuwe tarot kaart kopen. Als laatste dien je voor jezelf ook altijd te bepalen wat voor jóu de belangrijkste producteigenschappen zijn die jij zoekt in tarot kaarten . Als je dat helder hebt en onze top 10 beste tarot kaarten hebt bekeken zijn wij er van overtuigd dat jij voor jezelf de beste aankoop doet!

Onze conclusie over tarot kaarten

Al met al hebben we in dit artikel een beter inzicht gegeven in de beste tarot kaarten die je op de markt tegenkomt. We hebben een eerlijke en onpartijdige lijst samengesteld van de top 10 tarotkaarten, waardoor je eenvoudig een product kunt uitzoeken dat bij je past. Je hebt nu een aantal ideeën waaruit je kunt kiezen en ook goed geïnformeerd over de verschillende kaarten. Je moet natuurlijk de beslissing over welke tarot kaarten je voor jezelf wil gebruiken zelf nemen, maar met deze informatie zal je zeker in staat zijn om een goede keuze te maken. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen met je zoektocht naar tarot kaarten en dat je mag genieten van de uitkomsten die je er mee kunt bereiken.

Disclaimer: wij verkopen zelf geen tarot kaarten . Wij helpen jou alleen door tarot kaarten met elkaar te vergelijken en een top 10 van beste tarot kaarten op te stellen. We zijn niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Zoek je nog meer inspiratie?

Wij hebben nog veel meer producten voor jouw nieuwe lifestyle vergeleken en beoordeeld. Deze kan je vinden op onze homepagina.