Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste flossers | Beste flosser van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Met een gebitsprobleem kom je niet ver. Goed tanden poetsen, flossen en een gebitscheck is daarom heel belangrijk. Maar de manier waarop je tussen je tanden en kiezen flost is net zo belangrijk. Als je niet op de juiste manier flost, kun je je tandvlees schaden. Daarom is het essentieel om goede flosser te vinden. Maar waar kun je een goede flosser kopen? Gelukkig hebben onze experts de top 10 beste flosser geselecteerd op basis van marktonderzoek. Alle flosser die in deze selectie staan, bieden optimale hygiëne en comfort. Ook hebben alle flosser positieve beoordelingen gekregen van tandartsen en patiënten. Dus als je op zoek bent naar een flosser, dan is dit de lijst waar je op moet letten. Voor de ultieme selectie van de beste flosser, bekijk de top 10!

Top 10 flossers

Een groeiend aantal mensen richt zich op een gebalanceerde levensstijl en verdiept zich in flossers, een positieve ontwikkeling. Wij moedigen elke stap naar meer balans van harte aan. In onze lijst delen we de top 10 beste flossers, waarmee we hopen jouw zoektocht naar de perfecte flosser te vereenvoudigen.

In ons artikel delen we met jou onze top 10 beste flossers. Met de vele flossers die er op de markt te vinden zijn, hopen we met onze best geteste flossers jouw zoektocht te vergemakkelijken. Zo vind jij eerder de geschikte flosser voor jezelf.  

1. Waterpik WP-660 Flosapparaat

De Waterpik WP-660 Ultra Professional is een innovatieve flosapparaat die je dagelijks gebruikt voor optimale mondverzorging. Het apparaat heeft een krachtige en stille motor die waterdruk biedt tot 90 psi voor een krachtige, maar comfortabele reiniging. Het heeft 6 instellingen voor verschillende soorten reiniging, waaronder normale, zachte en massage-instellingen. Het is ook zeer energie-efficiënt met een automatische uitschakeling na 2 minuten. De WP-660 Ultra Professional wordt geleverd met 7 verschillende accessoires, waaronder een gebogen sproeikop, een orthodontische sproeikop, een tandenstoker, een tandenborstel en een tandenrager. Daarnaast heeft het een verlichte indicatie om je te helpen de juiste instelling te kiezen voor een optimaal resultaat. De Waterpik WP-660 Ultra Professional is gemakkelijk te installeren en heeft een duurzaam ontwerp dat geschikt is voor dagelijks gebruik. Het draagbare ontwerp maakt het gemakkelijk om het apparaat mee te nemen naar de vakantiebestemmingen.

2. DEN-T Waterflosser

DEN-T® Waterflosser PRO V500 300ML 5 standen 10 Opzetstukjes Monddouche Flosapparaat biedt drie voordelen in vergelijking met andere modellen. Ten eerste heeft het een nieuwe zwaartekracht bal waardoor het water uit elke stand kan worden opgenomen. Ten tweede heeft het 5 standen waardoor je de perfecte kracht aan waterstralen kunt kiezen voor je gebit, zonder het te irriteren. Ten derde heeft het 10 opzetstukjes waarmee je je gebit grondig en effectief kunt reinigen. Bovendien heeft het een uniek luchtafzuigsysteem dat het water en al het vuil naar de onderkant van de flosser trekt, waardoor je een optimale reiniging krijgt. Met de DEN-T® Waterflosser PRO V500 300ML 5 standen 10 Opzetstukjes Monddouche Flosapparaat kun je je mond grondig en efficiënt reinigen. Het is zeer gebruiksvriendelijk, veilig en hygiënisch, waardoor je dagelijks optimaal kunt genieten van een schone mond.

3. Jordan 3 in 1 Flosser

Deze flosser heeft een comfortabele rubberen handvat en een flexibele, vezelige draad die makkelijk tussen tanden en kiezen glijdt. Deze flosser is voorzien van een speciale coating die de draad sterk en duurzaam maakt. Het is ontworpen om optimale reiniging te bieden, en het verwijdert efficiënt voedselresten en plaque. Bovendien heeft het een smaakloos, niet-irriterend ontwerp voor een milde reiniging. Deze flosser wordt geleverd met 36 stuks in een verpakking. Bovendien is het gemakkelijk mee te nemen, het is praktisch en het neemt weinig ruimte in. De flosser is geschikt voor het hele gezin, het is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor kinderen of mensen met beperkte mobiliteit. Het is een ideaal product om thuis te gebruiken en om mee te nemen voor dagelijkse hygiëne onderweg.

4. Waterpik WP-662 Flosapparaat

De WP-662 Waterflosser is de perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare Waterflosser met professionele functionaliteiten. Het apparaat is uitgerust met een aantal zeer nuttige technologieën, waaronder een 7-snarige en een 10-snarige wisselaar, zodat u kunt kiezen uit verschillende drukniveaus. Het heeft ook een geïntegreerde timer, zodat u kunt controleren hoe lang u flosst en een speciale 'pulse modus', die de druk automatisch aanpast aan uw behoeften. De WP-662 Waterflosser is een draagbare, stijlvolle en makkelijk te onderhouden oplossing voor het dagelijkse flossen. Het is uitgerust met een extra lange slang en een comfortabele handgreep, waardoor het apparaat erg comfortabel is in gebruik. Daarnaast heeft de Waterflosser een geïntegreerde watertank met een capaciteit van 600 ml, zodat u genoeg water heeft voor meerdere sessies. De Waterpik WP-662 Waterflosser is de ultieme oplossing voor het verbeteren van de tanden- en tandvleesgezondheid. Het heeft een modern design, is erg makkelijk in gebruik en is klinisch bewezen tot 2x effectiever dan flossdraad. Dankzij de geavanceerde technologieën, de extra lange slang en de geïntegreerde watertank, is de Waterpik Professional Waterflosser de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare Waterflosser.

5. Philips Cordless Flosser

De Philips 3000 HX3806/33 - Monddouche is een draadloze en waterdichte monddouche die zorgt voor een grondige reiniging. Het apparaat heeft een oplaadbaar accu, zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen. Het is ook voorzien van een breed scala aan reinigingsopties. Met de hoge druk kun je tandplak en voedselresten gemakkelijk verwijderen. De Philips 3000 HX3806/33 - Monddouche is ook uitgerust met de unieke Quad Stream-tip, die een gericht waterstroom biedt, waardoor je geen ander tandheugel-apparaat meer nodig hebt. Met de Philips 3000 HX3806/33 - Monddouche krijg je een grondige reiniging van je tanden en tandvlees. Je kunt het gemakkelijk meenemen en biedt een breed scala aan reinigingsopties. De Quad Stream-tip biedt een gericht waterstroom waarmee je tandplak en voedselresten verwijdert. Bovendien krijg je met dit product ook drie verschillende spuitmonden met verschillende reinigingsopties. Met deze verschillende opties zul je je mond extra grondig kunnen reinigen, waardoor je gezond en schoon tandvlees krijgt.

Nummers 6 t/m 10 beste flossers

Dit waren onze 5 favoriete flossers. Deze zijn op basis van onze vergelijking bovenaan in onze top 10 beste flossers geëindigd. Dit zal de keuze voor jou dan iets makkelijker kunnen maken.

Mocht je na deze top 5 beste flossers nog niet overtuigd zijn, hebben we hieronder de nummers 6 t/m 10 om onze lijst compleet compleet. Ook deze flossers zijn van uitstekende kwaliteit, maar scoren in z’n geheel ietsje minder dan de eerste 5 flossers. Met een aankoop van één van deze 10 flossers maak je dus altijd een goede keuze. 
Lees verder voor de nummers 6 t/m 10 beste flossers.

6. DEN-T Waterflosser

DEN-T® Waterflosser PRO V500 300ML 5 standen 10 Opzetstukjes Monddouche Flosapparaat biedt drie voordelen ten opzichte van andere modellen. Het model beschikt over een innovatieve zwaartekracht bal die voor een betere wateropname zorgt. Hierdoor kan er uit elke stand water worden opgenomen. Bovendien heeft het model vijf verschillende standen, waardoor u de perfecte keuze maakt tussen de kracht van de waterstralen, zodat uw gebit niet geïrriteerd raakt. Met de 10 opzetstukjes heeft u alle tools om het gehele gebit grondig te reinigen. Bovendien heeft de DEN-T® Waterflosser PRO V500 300ML 5 standen 10 Opzetstukjes Monddouche Flosapparaat een grotere capaciteit van 300ml, voor een maximaal resultaat. Deze monddouche is daarom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en krachtig monddoucheapparaat.

7. Bintoi iSonic Waterflosser

Met de Bintoi® iSonic Black Series F600 Waterflosser Flosapparaten Monddouche kun je de moeilijk bereikbare tanden goed schoonmaken. Geef eenvoudig een krachtige combinatie van waterstroom en ultrasoon geluid aan je tandvlees en tanden. Deze innovatieve technologie verwijdert effectief tandplak en voorkomt tandvleesaandoeningen. De Bintoi® iSonic Black Series F600 Waterflosser Flosapparaten Monddouche heeft ook een geavanceerd draadloos oplaadstation met een LED-indicatie dat de laadtoestand aangeeft. Het is voorzien van een lange levensduur van de batterij en is voorzien van een automatisch uitschakelingssysteem dat je helpt om energie te besparen. De technologie heeft ook een geïntegreerde waterdruksensor die de waterdruk automatisch aanpast aan je mond. Dit maakt het gebruik van de Bintoi® iSonic Black Series F600 Waterflosser Flosapparaten Monddouche comfortabel en effectief.

8. Auronic Waterflosser

De Auronic Waterflosser Elektrisch 3 Standen 4 Opzetstukjes 300 ml is een effectief en gemakkelijk te gebruiken apparaat. De 3 standen stellen je in staat om de juiste waterpulsen te kiezen voor een optimale reiniging. Met de vier opzetstukjes die meegeleverd worden, kun je de flosser aanpassen aan je mond. Het reservoir van 300 ml is voldoende voor 30 seconden continue gebruik. De Auronic Waterflosser Elektrisch 3 Standen 4 Opzetstukjes 300 ml is een waterdicht apparaat met een IPX7 waterproof rating. Het is daarom veilig om mee te nemen in bad of onder de douche. De ingebouwde lithium batterij gaat tot 20 dagen mee op een volle lading en is eenvoudig op te laden via USB of stopcontact. De flosser is daarom perfect voor mensen die vaak onderweg zijn. Met de Auronic Waterflosser Elektrisch 3 Standen 4 Opzetstukjes 300 ml ervaar je het verschil tussen enkel poetsen en flossen. 1400 tot 1800 waterpulsen per minuut verwijderen 99,99% van alle voedselresten en tandplak. Daarnaast heeft het apparaat een zachte, maar krachtige puls die zelfs ideaal is voor mensen met een beugel. Probeer het uit en ervaar het verschil!

9. Waterpik Cordless Advanced Flosapparaat

Dankzij de draadloze technologie van de Waterpik® WP-563 Waterflosser, heb je geen last van een vervelende kabel. Het apparaat is klein van formaat, waardoor het ideaal is voor reizen of voor het gebruik in kleine badkamers. De Waterpik® WP-563 Waterflosser heeft een innovatieve, hygiënische dop die na elke sessie automatisch wordt vergrendeld. Zo kun je er altijd vanuit gaan dat je met een schone watertank start. Het apparaat is ook uitgerust met een watertank die gemakkelijk te vullen is met heet of koud water, afhankelijk van wat het beste bij jouw behoefte past. Met de drie verschillende spuitmonden, waaronder een orthodontische mondstuk, kun je met een perfecte mondhygiëne genieten.

10. Capsy Waterflosser Complete Set

Met de Capsy Waterflosser Complete Set Draadloos Flosapparaat Elektrische Monddouche kun je je gebit op een veilige en efficiënte manier reinigen. Het apparaat heeft drie standen waarmee je zacht tandplak en ontstoken tandvlees kunt verwijderen. Het flosapparaat is draadloos, dus je kunt het ook gebruiken onder de douche. Met de bijgeleverde tandhygiëne set heb je alles wat je nodig hebt voor een gezond gebit. Het gebruik van deze waterpik is niet alleen effectief, maar ook gemakkelijk. De Capsy Waterflosser Complete Set is draadloos en daardoor erg handig in gebruik. Je kunt het eenvoudig opladen met USB, zodat je altijd klaar bent om je tanden schoon te maken. Begin vandaag nog met het gebruik van de waterpik voor een optimale mondhygiëne. De Capsy Waterflosser is de perfecte oplossing voor een gezond en sterk gebit!

Inhoudsopgave

Marlou
Marlou

Hi, Marlou hier. Met lifestylewijzer.nl is het ons doel om jou te ondersteunen en adviseren om een gelukkiger en gezonder leven te leven.

Dit doen we door het schrijven van blogs maar ook door flossers te vergelijken. Zo hopen we de keuze voor jou te vergemakkelijken zodat ook jij een leven in meer balans kunt hebben.

Veelgestelde vragen over de aankoop van flossers

Uit onze vergelijking is Waterpik WP-660 Flosapparaat als beste gekroond. 

Dit zijn de opvolgers, de nummer 2 en 3 beste flossers:
2. DEN-T Waterflosser
3. Jordan 3 in 1 Flosser

De reviews die wij schrijven zijn volledig onafhankelijk. We krijgen geen flossers opgestuurd om daar een positieve beoordeling aan te geven. Wij testen alle flossers zelf.

Wij verkopen zelf geen flossers. Klik op de “De beste deal vind je hier” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht. Hier kan je vervolgens jouw gekozen flosser aanschaffen.

Waar testen we de flossers op?

Wij vinden het belangrijk dat je een goede flosser aankoopt. Daarom schrijven wij een zo compleet mogelijke review. In ons onderzoek bekijken we verschillende facetten van de flossers. We kijken naar de juiste prijs/kwaliteitsverhouding, het gebruiksgemak en we bekijken reviews en beoordelingen van andere gebruikers. Zo krijgen we een compleet beeld van de verschillende flossers die op de markt zijn. Let op dat je jouw aankoop doet bij een betrouwbare webwinkel. Als je jouw flosser koopt bij de aanbieder die wij adviseren, dan weet je dat je goed zit. Lees anders goed de reviews door van de webwinkel waar je wilt gaan kopen. 

Kijk ook goed naar de prijs van de verschillende flossers. In onze top 10 beste flossers houden we met elk budget rekening, zo kan iedereen een nieuwe flosser kopen. Als laatste dien je voor jezelf ook altijd te bepalen wat voor jóu de belangrijkste producteigenschappen zijn die jij zoekt in flossers. Als je dat helder hebt en onze top 10 beste flossers hebt bekeken zijn wij er van overtuigd dat jij voor jezelf de beste aankoop doet!

Onze conclusie over flossers

Bij het lezen van ons artikel over de top 10 producten, is je duidelijk geworden welk model van flosser jij het best kunt kiezen voor de beste mondhygiëne. Daarnaast is het je inmiddels ook helder wat de voordelen zijn van een goede flosser. Shopping voor de beste tandenstoker is daarmee een stuk gemakkelijker geworden. We hopen dat je met onze tips en aanbevelingen jouw keuze kunt maken voor de beste flosser binnen je budget. De juiste flosser zal je helpen om het tanden poetsen optimaal te maken en een goede mondhygiëne te verkrijgen. Zodat jij je mondhygiëne optimaal kunt verbeteren en je ook lekker kunt genieten van het dagelijkse poetsen.

Disclaimer: wij verkopen zelf geen flossers. Wij helpen jou alleen door flossers met elkaar te vergelijken en een top 10 van beste flossers op te stellen. We zijn niet verantwoordelijk voor de verkoop.

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Zoek je nog meer inspiratie?

Wij hebben nog veel meer producten voor jouw nieuwe lifestyle vergeleken en beoordeeld. Deze kan je vinden op onze homepagina.